Free Book Online
Categories
Poezii din Titan Parc: Editia alb-negru

Pdf

Poezii din Titan Parc: Editia alb-negru

4.2 (3390)

Log in to rate this item

  Available in PDF Format | Poezii din Titan Parc: Editia alb-negru.pdf | Romanian
  Nicolae Sfetcu(Author)
La miezul noptii incepe ziua de lucru. Calculatorul, cafeaua, o muzica discreta de jazz, plus celelalte ingrediente. La 5:30, ma pregatesc. La 6:00, iau bicicleta si pedalez usor pana in parcul din apropiere. E inca dimineata devreme, dar in parc alearga deja, sau se plimba la pas, persoane pe care nu le-am cunoscut pana nu demult, dar acum imi sunt familiare. E fata aceea frumoasa care alearga ca o gazela; e barbatul acela la 50 de ani care coboara scarile cu spatele, le urca, si iar coboara; femeia care da cateva ture de lac in pas grabit, tanarul acela cu probleme de mers dar cu o vointa iesita din comun, care renunta pe moment la baston; cei de la aparatele de exercitii fizice in aer liber, si cei care dau de mancare la pasari; si altii, si altii... Salut broasca testoasa de la intrare, pedalez cu grija sa nu calc ratele salbatice care traverseaza aleile in cautare de mancare, sperii pescarusii care motaie pe marginea lacului. Ma opresc pentru o clipa sa fotografiez momentul adecvat ideii care mi-a venit pe drum. Lebedele, curioase, se apropie de mal uitandu-se mirate la mine. Ma urc din nou pe bicicleta, si dau cateva ture in timp ce incerc sa pun in versuri ideea. Ma opresc pe o banca, imi aprind o tigara, si scot telefonul. Ma conectez pe Instagram si public acolo imaginea si versurile, care se raspandesc apoi pe Facebook, Twitter si Tumblr. Mai dau cateva ture de bicicleta si plec. Ajuns acasa, mai beau o ultima cafea si, pe la 09:00, ma culc linistit. S-a terminat inca o zi.

Experienta in domeniile ingineriei, asigurarea calitatii, electronica si servicii Internet (traduceri, web design, marketing pe Internet, solutii de afaceri online) Asociat si manager MultiMedia SRL Dezvoltator al Retelei MultiMedia Partener cu MultiMedia in mai multe proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel national si european Coordonator de proiect European Teleworking Development Romania (ETD) Membru al Clubului Rotary Drobeta Turnu Severin Continental Cofondator al asociatiei regionale si presedinte al Filialei Mehedinti al Asociatiei Romane pentru Industrie Electronica si Software Oltenia Initiator, cofondator si presedinte al Asociatiei Romane pentru Telelucru si Teleactivitati Membru al Internet Society Cofondator si vicepresedinte al Filialei Mehedinti a Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania Inginer fizician - Licentiat in fizica, specialitatea Fizica nucleara Auditor intern pentru Sistemele de Management al Calitatii Specialist in control nedistructiv industrial Atestare in asigurarea calitatii Sute de publicatii proprii (carti, carti electronice, articole in ziare si reviste, precum si in publicatii electronice), in special din domeniul TI Limbi straine: engleza, franceza Servicii: web design, comert electronic, alte aplicatii web * internet marketing, seo, publicitate online, branding * localizare software, traduceri engleza si franceza * articole, tehnoredactare computerizata, secretariat * prezentare powerpoint, word, pdf, editare imagini, audio, video * conversie, editare si publicare carti tiparite si electronice, isbn

2.2 (8862)
 • Pdf

*An electronic version of a printed book that can be read on a computer or handheld device designed specifically for this purpose.

Formats for this Ebook

PDF
Required Software Any PDF Reader, Apple Preview
Supported Devices Windows PC/PocketPC, Mac OS, Linux OS, Apple iPhone/iPod Touch.
# of Devices Unlimited
Flowing Text / Pages Pages
Printable? Yes

Book details

 • PDF | 24 pages
 • Nicolae Sfetcu(Author)
 • CreateSpace Independent Publishing Platform; 1 edition (5 Sept. 2017)
 • Romanian
 • 2
 • Poetry, Drama & Criticism
Read online or download a free book: Poezii din Titan Parc: Editia alb-negru

Review Text

Name:
The message text:

Other Ebook

Miscellanea